Aktuellt

Här Publicerar vi aktuella events och workshops löpande.

ÄNNU EN Workshop med Maria Boox MÅNDAGEN 17 april 2023

Det är med stor glädje vi välkomnar tillbaka Maria Boox till vår Shala i Örsundsbro måndagen den 17 april 17.30-21.00. 

Vi börjar med en ledd Ashtanga-klass, sedan teknikträning med fokus på andning. Du bör ha erfarenhet av Ashtangayoga. 

17.30-19.30 Ledd klass Ashtangayoga
19.30 Frukt, tilltugg och tea
20.00-21.00 Teknikträning med fokus på vår andning.

Boka genom att maila din anmälan till med namn och adress till  jocke@segmenta.se  Om du vill läsa mer om platsen, besök arrangörens webbplats Yoga Örsundsbro

Maria är av många betraktad som den som tog Ashtangayogan till Sverige på 90-talet och har ett mjukt, ödmjukt och tillåtande sätt att leda. Missa inte detta tillfälle att få en ännu djupare förståelse för Yoga. Pris 650:- vilket även inkluderar frukt och andra tilltugg. 

För anmälan och att säkra din plats, Swisha 650:- på nummer 1230246157. För kvitto maila namn och adress till jocke@segmenta.se

Bokningsvillkor är att 50% av anmälningsavgiften återbetalas vid avbokning före 1 april. Annars sker ingen återbetalning.

Eftersom vår Shala är stor (160kvm) vilket ger utrymme för upp till 20 personer att delta. Även om det var ett tag sen du utövade Ashtangayoga så kommer klassen vara anpassad för alla.

För frågor, faktura mm, kontakta: jocke@segmenta.se och 0708-127515.

MER OM MARIA
Maria Boox har en stor passion för yoga och har praktiserat och undervisat i över trettio år. Hon är en verklig pionjär i och med att hon öppnade en av de allra första yogashalorna i Sverige. Yogashala Stockholm var Marias hem i tio år och många av lärarna i Stockholm och runt om i Sverige har studerat för henne. Maria är nu en oberoende yogalärare med världen som arbetsområde. Maria är väletablerad i ashtangayogans tradition och fortsätter att studera den nedärvda traditionen från Guruji, Sharath och andra lärare. Hon är även certifierad av BKS Iyengar, har studerat filosofi med Ramesh Balsekar och har certifierats att lära ut pranayama av Shri O.P. Tiwariji. Alla dessa erfarenheter, all utbildning och studier med så många yogamästare i kombination med hennes omhändertagande och varma personlighet gör att Maria har ett unikt och personligt sätt att undervisa yoga. Hennes förståelse för och undervisning av pranayama och Patanjali’s Yoga Sutras ger ett djup till Marias undervisning och hela hennes praktik. Yogafilosofi ligger Maria varmt om hjärtat och är en ständig del av hennes liv och undervisning. Dessutom har Maria djupa kunskaper om ayurvedatraditionen Maria undervisar både ledda ashtangaklasser och klasser i mysorestil enligt traditionen som Shri K Pattabhi Jois (Guruji) förde vidare. Hennes mål är att följa det Guruji lärde henne under de tretton år hon studerade med honom. Dessutom undervisar Maria hathayogaklasser där hon bygger upp olika sekvenser av positioner beroende på klassens tema och deltagarna i gruppen. Maria är alltid uppmärksam på enskilda behov och anpassar undervisningen efter varje students behov.

Workshop för kvinnor i månens energi 2:a och 16:e april

Välkommen du kvinna till en vårdande och transformerande cirkel i systraskap där vi möter oss själva och varandra fullt ut. 

Här får du möjlighet att landa i en trygg sfär för att bryta igenom och möta dig själv med mer kärlek och respekt, njutning till din kropp och 

dig som kvinna.Denna workshop, som är uppdelad i två träffar, kommer bjuda på skratt, värme, magi, respekt, sårbarhet och urkraft.

 Allt på samma gång, i en härlig blandning.Träffarna kommer bl.a. innehålla;

Sharing

Frigörande dans

Meditation

Healing

Cacaoceremoni

Inga förkunskaper krävs eller behövs. Du är välkommen precis som du är

Tid:

Nymånen 2/4 kl.9.00 – 12.00

Fullmånen 16/4 kl.9.00-12.00Pris:

per träff – 300 kr

för båda träffarna – 500 kr

(fika ingår vid båda träffarna)Ta med:

Yogamatta

Filt

Vattenflaska

Anteckningsbok

Mjuka bekväma kläder

Läs mer: Workshop för kvinnor i månens energi | Frejdis (frejdishalsa.com)

 

 

Varmt välkomna!

Tel Jocke: 070-812 75 15 E-post: jocke@segmenta.se